Om campingen

Om campingen

 

Området

 

Tokenäs camping ligger i ett naturskönt område ca 700 m söder om Byxelkrok på norra Öland. Allt som allt finns det ca 125 platser, alla har egen el.

Campingen är uppdelad på 4 områden enligt följande från norr till söder:

 

Enbacken

 

Området längst norrut på campingen. Tomterna är i huvudsak stora och rymliga. Kvällssolen är närvarande på de flesta platserna och utsikten på några utav dem är magnifik.

Ängen

 

Här är området för Dig som önskar speciellt mycket morgonskugga. Alar längs bäcken och slånhäcken österut tryggar för detta. Elplatserna och längan mot körsbärshäcken ger dock mer kvällsskugga för den som önskar det. Endast elplatser bokningsbara.

Copyright © All Rights Reserved

Lilla fältet

 

Lilla Fältet ligger närmast söderut från Receptionen sett. Här finns ett 25-tal platser av liknande karaktär. Tomterna är generellt sett jämna och fina med härlig utsikt över Kvarnbacken och Kalmar Sund. Endast elplatser bokningsbara.

Stora fältet

 

Platserna ute på Stora Fältet är de generellt jämnaste och mest ”luftiga” sett över hela campingen. Längs norra kanten finns tillfälle till både morgon- och kvällsskugga. I mitten är solexponeringen stor.

Spela Golf

 

Bo hos oss på Tokenäs och få rabatt på Greenfee hos Byxelkroks golfklubb - endast 1.2 km söder om campingen.

Service

 

I samma hus som Receptionen finns kioskverksamhet där Du kan köpa allt från glass, godis och läsk till tidningar och prylar.

Vi har ett servicehus beläget något åt norr på området. Där hittar Du allt Du behöver i form av toaletter, duschar, disk, tvätt och kök. Vi har separata avdelningar för Damer och Herrar.